Ispiši ovu stranicu
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Rezultati Trofeja grada Koprivnice 2018.

  • Termin: 21.4.2018.
  • Mjesto: Koprivnica
  • Organizator: Špk Koprivnica - Koprivnica

Ovu subotu, 21. travnja naši plesači natjecali su se na bodovnom turniru u Koprivnici u organizaciji sportskog plesnog kluba „Koprivnica“.

Rezultati natjecanja su slijedeći:

Naši najmlađi debitanti na turniru, Ivan Biškup i Elena Sekovanić u kategoriji mlađi osnovci D1 osvojili su broncu u standardnim i latinoameričkim plesovima. Isto tako, debitanti na turniru bili su i plesni par Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević, u kategoriji mlađi osnovci D1, koji su u standardnim plesovima osvojili srebro, a u latinoameričkim plesovima im je za dlaku izmakla bronca.

Roko Kočet i Leona Šanjek su u kategoriji Osnovci D3 osvojili zlatnu medalju u standardnim, a srebrnu u latinoameričkim plesovima, dok su njihovi klupski kolege Eugen Sekovanić i Kiara Habunek u istoj kategoriji, osvojili četvrto mjesto u standardnim i zlatnu medalju u latinoameričkim plesovima.

Dario Golubar i Vida Jurak u iznimno jakoj kategoriji Osnovci C plasirali su se na 8. mjesto u standardnim i latinoameričkim plesovima.

Odlični rezultati naših natjecatelja te im ovim putem još jedanput čestitamo i želimo im daljnji uspjeh u radu.

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće