Ispiši ovu stranicu
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Rezultati s međunarodnog turnira u Rakitju

  • Termin: 19.11.2022.
  • Mjesto: Rakitje
  • Organizator: SPK Zagreb

Proteklu subotu, 19. studenoga 2022. održan je međunarodni bodovni turnir u sportskim standardnim i latinskoameričkim plesovima za pojedince, parove, grupe i formacije u Rakitju u organizaciji Sportskog plesnog kluba „Zagreb“.

Plesni parovi i pojedinci "Spk Valcer" na turniru su postigli sljedeće rezulate:

Lorena Garojević u kategoriji pojedinci, osnovci C osvojila je brončanu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima. U malo starijoj kategoriji mlađe mladeži C, Eni Tuđan, osvojila je 4. mjesto u standardnim plesovima i 6. mjesto u latinskoameričkim plesovima, dok je Leona Mičuda, u istoj kategoriji osvojila 6. mjesto u standardnim plesovima i brončanu medalju u latinskoameričkim plesovima.

Nika Plantak je u kategoriji starija mladež D3 u standardnim plesovima osvojila bronačnu medalju, dok se u latinskoameričkim plesovima u kategoriji starija mladež C plasirala na 7. mjesto. Sara Miladnović u kategoriji odrasli C, osvojila je srebrnu medalju u standardnim plesovima. 

Adriano Žmuk i Dorja Pernar u kategoriji plesnih parova, mladež D3, osvojili su srebrnu medalju u standardnim plesovima i brončanu medalju u latinskoameričkim plesovima, a u iznimno jakoj kategoriji mladež B, Eugen Sekovanić i Vida Jurak, osvojili su brončanu medalju u standardnim plesovima i zauzeli 4. mjesto u latinskoameričkim plesovima.

Čestitke svima!

viber slika 2022 11 21 07 59 16 545

viber slika 2022 11 21 07 59 40 578

viber slika 2022 11 21 07 58 02 839

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće