Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Rezultati s bodovnog turnira u Sesvetama

  • Termin: 10.11.2018.
  • Mjesto: Sesvete
  • Organizator: Spk Harmony

U subotu, 10. studenog plesači Sportskog plesnog kluba Valcer natjecali su se na bodovnom turniru u Zagrebu u organiziciji Spk "Harmony". 

Rezultati natjecanja su slijedeći:

Najmlađi plesni par, u kategoriji mlađi osnovci D1, Ivan Biškup i Elena Sekovanić osvojili su brončanu medalju u standardnim, a srebrnu u latinoameričkim plesovima. Njihovi kolege Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević, u kategoriji mlađi osnovci D2, u standardnim plesovima osvojili su zlatnu medalju, dok su u kategoriji mlađi osnovci D1, u latinoameričkim plesovima osvojili srebrnu medalju. 

Nešto stariji, Gabriel Novotny i Lana Režek u kategoriji osnovci D2, u standardnim plesovima, osvojili su brončanu medalju, dok su u kategoriji osnovci D3, u latinoameričkim plesovima osvojili zlatnu medalju.

Dario Golubar i Vida Jurak u iznimno jakoj kategoriji Osnovci C osvojili su 6. mjesto u standardnim i u latinoameričkim plesovima. Njihovi kolege, Eugen Sekovanić i Kiara Habunek u istoj kategoriji, osvojili su 7. mjesto u standardnim te 5. mjesto u latinoameričkim plesovima. 

U kategoriji Mladež C, srebrnu medalju osvojili su Teo Patačko i Stefani Hrman u standardnim i latinoameričkim plesovima. 

Čestitamo svim našim parovima te im želimo puno uspjeha i dalje!  

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće