Poduka
Vrati na kategoriju Članci

Ples za umirovljenike

Evo i jedne vijesti koja će zasigurno obradovati sve umirovljenike koji žele naučiti osnovne plesne korake. Tečaj za umirovljenike pruža mogućnost učenja standardnih, društvenih, latinsko-američkih i ostalih plesova.

Na vama je da se javite u Sportski plesni klub „Valcer“ te da se prepustite zabavi koja će vas ojačati, učiniti fleksibilnijim i izdržljivijim. Uživajte u životu, osjećajte se zdravijim i steknite nove prijatelje, jer za ples nikad nije kasno. Ples postaje sve popularniji oblik rekreacije. Bez obzira imate li ritma ili ne, ples je dobar za psihičko i fizičko zdravlje. Jača mišiće cijelog tijela, osigurava dobru kardiovaskularnu vježbu, povećava gipkost, opušta, otklanja loše misli te predstavlja odličan oblik druženja. Uz sve navedeno ples produžuje čovjekov životni vijek i usporava proces starenja. Oni koji redovito plešu u prosjeku manje obolijevaju od malignih bolesti, samouvjereniji su i optimističniji, imaju jače kosti, uspravnije držanje te bolje spavaju.

Tečajevi se održavaju u poslijepodnevnom terminu, prema dogovoru.

Za više informacija nazovite: 091 6016820

 

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće