Poduka
Vrati na kategoriju Članci

Zumba FITNESS

Zaplešite zumbu uz Eminu Mušanović Vidačić, a usput se utegnite i izgubite koji centimetar viška. Mrštenje i izjave poput „ali meni se ne da vježbati“ ne priznajemo, zumba je najzabavnija rekreacija koju ćete naći!

ZUMBA® je plesni fitness program inspiriran latinoameričkim ritmovima primjeren za sve dobne skupine, neovisno o tome je li vježbač iskusan plesač ili početnik te je namijenjen za muške i ženske vježbače. ZUMBA® fitness program uključuje osnovne principe aerobnog i intervalnog treninga za maksimalno sagorijevanje kalorija, poboljšanje funkcija kardiovaskularnog sustava i učvršćivanje cijelog tijela.

Zumba® je spoj latino plesova, aerobica, fitnessa i pilatesa. Netko pametan sjetio se kako objediniti sve te rekreacije u jednu, ekstra zabavnu i uspjelo mu je. Žene su odmah poludjele za novim vježbanjem i ne odustaju od zumbe. Sve ostalo je povijest. 

Pridružite se zabavi i učinite dobro sebi!

Zumba fitness program održava se u prostoru dvorane bivšeg centra Tomislav Špoljar, Graberje 33. 

Termini Zumba fitness-a su: UTO I ČET od 19.30 - 20.30h.

Za više informacija nazovite: 091/601-6820 ili 099/687-6226

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće