O nama

O KLUBU

Sportski plesni klub „Valcer“ je osnovan 2009. godine  u Mađarevu.
2014. godine Klub mijenja svoje sjedište na novu lokaciju u Varaždinu, Vladislava Vežića 36.

Sportski plesni klub „Valcer“ član je Hrvatskog sportskog plesnog saveza te Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Kao članovi Hrvatskog sportskog plesnog saveza postali smo dijelom članovi HOO-a i svjetske plesne organizacije WDSF te se svi programi u klubu odvijaju po međunarodnim kriterijima.

U redovima Sportskog plesnog kluba „Valcer“ su državni prvaci, viceprvaci te natjecatelji na hrvatskim, europskim i svjetskim prvenstvima. Iza nas su brojni nastupi na domaćim i inozemnim turnirima europskim i svjetskim natjecanjima.

Otvoreni smo za sve ljubitelje sportskog, društvenog i rekreativnog plesa bez obzira na dob.
Sportsku obuku te poduku za sve ljubitelje plesa vode licencirani treneri, stručno osposobljeni sukladno Zakonu o sportu te sa višegodišnjim iskustvom kroz sudjelovanje na europskim i svjetskim prvenstvima kao članovi reprezentacije Hrvatskog sportskog plesnog saveza, kao i brojnim međunarodnim natjecanjima.
Naša želja je promovirati ples, kao način međusobne komunikacije između različitih spolova, kultura, naroda, a uz to istaknuti i značajnu ulogu plesa kao dijela kulturne baštine.

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće