Poduka
Vrati na kategoriju Članci

Društveni plesovi

Zaplesati u paru je od neprocjenjive vrijednosti. Dio je opće kulture, trajna vrijednost, razumljivih koraka u cijelom svijetu. Plesna kultura pojam je koji je proizašao i poznavanja raznih društvenih plesova jer oni predstavljaju bitan faktor u načinu druženja i indirektne komunikacije među ljudima.

Svatko može naučiti plesati, samo je bitno napraviti prvi korak i javiti se u plesnu školu Valcer. Ostalo je naša briga. Društveni ples je sredstvo za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Društveni plesovi stoljećima su omiljeni način društvene zabave. Plesni tečaj uključuje društvene plesove, latino-američke plesove i standardne plesove.

Grupe i programi koje vodimo posebno su prilagođene uzrastima polaznika. Neki od plesova koje možete naučiti na plesnom tečaju su: Engleski valcer Bečki valcer Tango, Cha Cha Cha, Disco Fox, Polka, Salsa i bachata, Tango, Foxtrot

Za više informacija nazovite: 091 6016820

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće