Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Naslov državnog prvaka i viceprvaka otišao u Spk Valcer

  • Termin: 03.2.2019.
  • Mjesto: Sisak
  • Organizator: Spk Petrinia i HSPS

Nakon zimske stanke, Sportski plesni klub Valcer je sa svojim mladim predstavnicima sjajno započeo i novu 2019. godinu. Na Prvenstvu Republike Hrvatske u standardnim plesovima osvojili su naslov državnog prvaka, viceprvaka, četvrto i šesto mjesto. 

Naslov državnog prvaka u kategoriji Osnovci - pojedinac za 2019. godinu u standardnim plesovima, osvojila je Vida Jurak. 

Najmlađi predstavnici u kategoriji mlađih osnovaca, Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević ponosno nose naslov viceprvaka Republike Hrvatske, dok su njihovi stariji kolege Teo Patačko i Stefani Hrman u iznimno jakoj kategoriji mladeži, nakon polufinala, u finalu osvojili četvrto mjesto. 

Eugen Sekovanić i Kiara Habunek, debitatni u kategoriji mlađe mladeži, nakon otplesanog polufinala i finala, osvojili su šesto mjesto. 

Čestitke svim plesačima na odličnim uspjesima, iznimnom trudu i radu!

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće