Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Rezultati s Trofeja grada Koprivnice 2019.

  • Termin: 23.11.2019.
  • Mjesto: Koprivnica
  • Organizator: ŠPK Koprivnica i HSPS

U subotu, 23. studenoga, održan je Trofej grada Koprivnice u organizaciji športskog plesnog kluba „Koprivnica“.

Plesači Spk Valcer postigli su uspješne rezultate i to: 

Elena Sekovanić u kategoriji mlađih osnovaca, osvojila je srebrnu medalju u standardnim plesovima te četvrto mjesto u latinskoameričkim plesovima.

U starosnoj kategoriji osnovaca Leona Mičuda osvojila je srebrnu medalju u standardnim te zlatnu medalju u latinskoameričkim plesovima.

U najvišoj starosnoj kategoriji osnovaca (C razred), Vida Jurak osvojila je dvije zlatne medalje u obje discipline sportskog plesa. U kategoriji mlađe mladeži Lana Režek osvojila je četvrto mjesto u standardnim, a srebrnu medalju u latinskoameričkim plesovima. 

Sportski plesni parovi Sportskog plesnog kluba Valcer jednako su tako postigli odlične rezultate. U starosnoj kategoriji mlađih osnovaca Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević osvojili su dvije srebrne medalje u obje discipline sportskog plesa (standardnim i latinskoameričkim plesovima).

David Hudoletnjak i Kiara Črnila u kategoriji osnovaca osvojili su četvrto mjesto u standardnim plesovima i srebrnu medalju u latinskoameričkim plesovima. U kategoriji mlađe mladeži natjecali su se Eugen Sekovanić i Kiara Habunek kojima je za dlaku izmakla medalja, stoga su osvojili četvrto mjesto u standardnim te četvrto mjesto u latinskoameričkim plesovima. Nastariji Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji mladeži osvojili su srebrne medalje kako u standardnim tako i u latinskoameričkim plesovima. 

Svim plesačima čestitamo na postignutim rezultatima!

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće