Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Ples u Ludbregu

  • Termin: 30.1.2018.
  • Mjesto: LUDBREG
  • Organizator: Sportski plesni klub „Valcer“

Sportski plesni klub ¨Valcer¨ osim plesnih aktivnosti na više lokacija i škola u Varaždinu i Sračincu, došao je i u Ludbreg.

Nakon održane plesne prezentacije u Osnovnoj školi, s plesnim aktivnostima polaznika osnovne škole započinjemo u utorak, 30. 01. 2018. godine u dvorani škole u vremenu od 18:00 do 19:00 h.

Od 19:00-20:00 h slijedi zumba fitness za odrasle, a od 20:00-21:00 h poduka društvenih plesova za odrasle (tango, rock n roll, salsa, mambo, paso doble, cha cha cha, valcer, polka, engleski valcer, bečki valcer, i dr. ) .

Stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se jave i priključe plesnoj poduci – ne oklijevajte! Ako i ne postanete jedan od najboljih plesača, svejedno vrlo brzo će te savladati sve plesne korake. Ako još  tome dodamo mnogo lijepih poznanstva i prijateljstava iz plesne škole, naš je savjet – svakako probajte!

U Sportskom plesnom kubu ¨Valcer¨ naši stručni, iskusni treneri i učitelji plesa će Vas uvesti u svijet pokreta, glazbe i plesne čarolije. Svijet plesa je onaj koji oslobađa nakupljeni stres, puni baterije, odmara duh i tijelo i čini Vas sretnijim i boljim.

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće