Poduka
Vrati na kategoriju Članci

Sportski ples

Sportski klub plesni klub „Valcer“  u svom radu provodi i učenje i pripremu plesnih parova na sportska natjecanja.

Iako su trenerice u SPK „Valcer“ već do sada imale bogatu pozadinu sa sportskim natjecanjima, svojim plesačima mogu biti pravi primjer. Kako bi sportaši uvijek dobili ono najbolje od trenerica, one redovno odlaze na usavršavanja, kako bismo postigli zadovoljstvo naših plesača.

Sportski ples odnosi se na učenje dvije discipline plesnih stilova, a to su standardni plesovi i latino-američki.

U standardne plesove ubrajamo: Engleski Valcer, Tango, Bečki Valcer, Slowfox, Quickstep, dok u latino-američke spadaju: Samba, Cha Cha, Rumba, Paso Doble, Jive.

Sportski plesni parovi mogu se natjecati iz nekoliko starosnih razreda, od mlađih osnovaca, osnovaca, mlađe mladeži, mladeži, starije mladeži, odrasli i veterani. Isto tako natjecatelji se mogu natjecati i u 3 sportske discipline, a to su standardni plesovi, latino-američki plesovi te kombinacija 10 plesova.

Za sportski ples potrebno je uložiti puno truda i vremena, sati provedenih u dvorani vježbajući, no smatramo kako sve to nije problem za jednog zaljubljenika u ples. Ples je daleko najljepši dvoranski sport, vrlo atraktivan i pun glamura, uz ritmove vama omiljene glazbe, jednostavno ćete uživati u plesu i njegovim čarima.

Za više informacije nazovite: 091 6016820.

 

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće