Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

TROFEJ GRADA VARAŽDINA 2018.

  • Termin: 06.10.2018.
  • Mjesto: Sportska dvorana Graberje, Varaždin
  • Organizator: Sportski plesni klub Valcer i Plesni klub Takt

MEĐUNARODNI SPEKTAKL

U Sportskoj dvorani Graberje u subotu, 6. listopada održat će se Trofej grada Varaždina 2018., međunarodni plesni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Organizatori natjecanja su Sportski plesni klub Valcer, Plesni klub Takt i Hrvatski sportski plesni savez, a pokrovitelj natjecanja je Grad Varaždin.

Trofej grada Varaždina okupit će preko 300 natjecatelja svih starosnih kategorija – mlađi osnovci, osnovci, mlađa mladež, mladež, starija mladež, odrasli i veterani, iz brojnih hrvatskih klubova, ali i iz susjedne Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i drugih zemalja.

Plesni parovi predstavit će se varaždinskoj publici u dvije discipline sportskog plesa; u standardnim plesovima (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep) te u latinoameričkim (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive). Svi plesni parovi, svojim će se plesnim umijećem i vještinom pokušati izboriti za naklonost sudaca i za naslove najboljih te za sebe i svoj klub osvojiti ovogodišnji Trofej grada Varaždina.

Dvorana

VEČERNJI FINALNI DIO

Kvalifikacijska natjecanja odvijat će se tijekom cijelog dana u subotu, a u večernjem dijelu od 19h namijenjenom publici ujedno i najatraktivnijem dijelu programa vidjet ćemo:

  1. Ceremoniju svečanog otvorenja (defile svih parova) + pozdravni govori
  2. Završna natjecanja najviših kvalitativnih razreda u disciplinama standardnih i latinoameričkih plesova za kategorije mlađe mladeži, mladeži, starije mladeži, odraslih i veterana
  3. Show program plesača Sportskog plesnog kluba Valcer i Plesnog kluba Takt te show program ostalih gostiju

SHOW PROGRAMI

U show programu nastupit će članovi plesnih radionica Plesnog kluba Takt pod vodstvom Igora Šalamuna te članovi Sportskog plesnog kluba Valcer, pod vodstvom Adriane i Emine Mušanović proslavljenih varaždinskih plesačica, te će prezentirati svoje plesno umijeće kroz show program sa plesovima freestyle dance i hip hop-a.

Želja Sportskog plesnog kluba Valcer iz Varaždina je da ovom sportskom manifestacijom razvije interes za plesno glazbeno područje, širenje plesno-glazbene kulture, stjecanje zdrave socijalne klime za socijalne i društvene kontakte te ispunjavanje stvaralačkih potencijala djece i mladih, što uspješnije promovirati grad Varaždin i Varaždinsku županiju te doprinijeti ostvarivanju turističkih efekata i društveno-ekonomskog razvoja grada Varaždina te Varaždinske županije.

22471268 10214695395236742 839656501 n

22308550 2046187945609604 4679458931785227745 n

ples 2

turnir 2015 9

turnir 2015 4

ples 9

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće