Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Prvenstvo Republike Hrvatske u kombinaciji 10 plesova

  • Termin: 23.9.2018.
  • Mjesto: Sportski centar "Sava Sport", Sesvete
  • Organizator: Hrvatski sportski plesni savez

Proteklog je vikenda u Sesvetama održano državno prvenstvo Republike Hrvatske u kombinaciji 10 plesova u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Riječ je o najtežoj i najzahtjevnijoj disciplini sportskog plesa, u kojoj natjecatelji plešu 5 standardnih (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep) i 5 latinoameričkih (samba, cha cha, rumba, paso doble i jive) plesova, a rezultati svih 10 plesova se na kraju zbrajaju. 

Na prvenstvu je nastupilo 52 sportska plesna para iz 12 hrvatskih klubova, raspoređenih u 8 starosnih kategorija, od mlađih osnovaca do veterana V3. 

Iz SPK „Valcer“ nastupila su tri sportsko-plesna para, koji su se natjecali u starosnim kategorijama mladeži (1 par) i osnovaca (2 para). Svi parovi su odlično otplesali i ostvarili vrlo zapažene rezultate, od čega su se posebno istaknuli osvajači brončane medalje u kategoriji mladeži Teo Patačko i Stefani Hrman, dok su u finalu, kategoriji osnovci, plesni par Dario Golubar i Vida Jurak osvojili šesto mjesto te plesni par Eugen Sekovanić i Kiara Habunek sedmo mjesto.

Čestitike svim našim plesačima na iznimnom trudu i radu te puno uspjeha u daljnjoj plesnoj karijeri! 

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće