Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Rezultati s Trofeja grada Bjelovara

  • Termin: 23.3.2019.
  • Mjesto: Bjelovar
  • Organizator: ŠPK H-8 i HSPS

U subotu, 23. ožujka održan je bodovni turnir u Bjelovaru u organizaciji ŠPK "H-8" i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Na ovom bodovnom turniru, iz redova SPK Valcer nastupilo je četiri plesna para i dvije plesačice iz kategorije pojedinaca te su ostvarili slijedeće rezultate:

Debitantica na turniru bila je naša Leona Mičuda koja je nakon otplesnog polufinala i finala, u kategoriji Osnovci D1 - pojedinac osvojila srebrnu medalju u standardnim plesovima i peto mjesto u latinoameričkim plesovima. 

U kategoriji Osnovci C - pojedinac, zlatna medalja u standardnim i latinoameričkim plesovima pripala je Vidi Jurak.

U kategoriji Mlađih osnovaca D2, zlatnu medalju u standardnim plesovima i srebrnu u latinoameričkim osvojili su Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević.

David Hudoletnjak i Kiara Črnila su u kategoriji Osnovci D3, osvojili brončanu medalju u standardnim plesovima, dok su u latinoameričkim, u kategoriji Osnovci C osvojili također brončanu medalju.

Njhovi kolege Eugen Sekovanić i Kiara Habunek, u kategoriji Mlađa mladež C, osvojili su brončanu medalju u standardnim plesovima i četvrto mjesto u latinoameričkim.

Iz kategorije Mladež C, zlatnu medalju u standardnim i latinoameričkim plesovima odnijeli su Teo Patačko i Stefani Hrman.

Velike čestitke svim plesnim parovima i pojedincima, a sada slijede daljnje pripreme za državno prvenstvo u latinoameričkim plesovima!

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće