Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Državni prvaci, viceprvaci i brončana medalja ponovno zasjali u Spk Valcer

  • Termin: 06.4.2019.
  • Mjesto: Koprivnica
  • Organizator: Spk "Ritam" Koprivnica i HSPS

Ovu subotu, 6. travnja, održano je državno prvenstvo u latinoameričkim plesovima u Koprivnici u organizaciji Spk "Ritam" Koprivnica i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Spk Valcer sa svojim je predstavnicima osvojio naslove državnog prvaka, viceprvaka, brončanu medalju te šesto i osmo mjesto. 

Naslov državne prvakinje u kategoriji Osnovci - pojedinac za 2019. godinu u latinoameričkim plesovima, osvojila je Vida Jurak. 

Najmlađi predstavnici u kategoriji mlađih osnovaca, Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević na državnom prvenstvu osvojili su brončanu medalju, dok su njihovi malo stariji kolege David Hudoletnjak i Kiara Črnila, u kategoriji Osnovci, nakon otplesanog polufinala i finala, osvojili naslov viceprvaka Hrvatske.

Eugen Sekovanić i Kiara Habunek, u kategoriji mlađe mladeži, plasirali su se na osmo mjesto te im je za dlaku izmaklo finale prvenstva, dok su u kategoriji mladeži, u vrlo jakoj konkurenciji, nakon otplesanog polufinala i finala, Teo Patačko i Stefani Hrman osvojili šesto mjesto. 

Čestitke svim plesačima na odličnim uspjesima, iznimnom trudu i radu! 

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće