Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Državni viceprvaci i brončana medalja ponovno zasjali u Spk Valcer

  • Termin: 02.6.2019.
  • Mjesto: Sisak
  • Organizator: SPK "Top step" i HSPS

Ovu nedjelju, 2. lipnja, u Sisku u organizaciji Špk "Top step" Sisak i Hrvatskog sportskog plesnog saveza održano je prvenstvo R. Hrvatske u najtežoj plesnoj disciplini, kombinaciji deset plesova ( 5 latinsko-američkih i 5 standardnih plesova).

Sportski plesni klub „Valcer“ sa svojim je predstavnicima osvojio naslove državnih viceprvaka, brončanu medalju te odlično peto i sedmo mjesto. 

Naslov državnih viceprvaka u kategoriji Osnovci za 2019. godinu osvojili David Hudoletnjak i Kiara Črnila dok su se broncom okitili njihovi mlađe kolege Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević u kategoriji  mlađih osnovaca

Eugen Sekovanić i Kiara Habunek, u kategoriji mlađe mladeži u vrlo jakoj konkurenciji, plasirali su se na odlično sedmo mjesto te im je za dlaku izmaklo finale prvenstva, dok su u vrlo jakoj kategoriji mladeži, nakon otplesanog polufinala i finala, Teo Patačko i Stefani Hrman osvojili peto mjesto. 

Čestitke svim plesačima i njihovim trenerima na odličnim uspjesima, iznimnom trudu i radu! 

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće