Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Spk Valcer iz Portoroža nosi sedam zlatnih medalja

  • Termin: 13.4.2019.
  • Mjesto: Portorož, Slovenija
  • Organizator: Feniks plesni center

Nakon državnog prvenstva prošlog vikenda, kada su plesači Spk Valcer osvojili naslov državnog prvaka, viceprvaka, bronačnu medalju, ovog vikenda nastavili su nizati uspjehe na međunarodnom turniru u Portorožu.

Od 12. do 14. travnja, održan je međunarodni turnir u Portorožu, Slovenija - Junior Dance Festival, DanceSport Europe Children Grand Prix te Basic i WDSF turnir.  

Sportski plesni klub „Valcer“ sa svojim je predstavnicima ostvario izniman rezultat osvojivši ukupno sedam zlatnih odličja. 

Status apsolutne pobjednice nosi Vida Jurak koja je u kategoriji Osnovci Basic u standardnim i latinsko-američkim plesovima osvojila zlatne medalje. Vida Jurak natjecala se je i u starijoj kategoriji - mlađa mladež, u Basic i Open programu (World DanceSport Federation - WDSF), gdje je doslovno pomela konkurenciju te u Basic programu osvojila zlatne medalje u standardnim i latinsko-američkim plesovima te zlato u standardnim i latinsko-američkim plesovima u starijoj kategoriji u Open programu. 

Plesni par Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji Mladež Basic osvojili su zlatnu medalju u standardnim plesovima. Teo i Stefani plesali su i Open program (WDSF) gdje su se u vrlo jakoj konkurenciji plasirali na 19. mjesto u standardnim plesovima i 18. mjesto u latinsko-američkim plesovima.  Također, Teo i Stefani natjecali su se i u pojedinačnom plesu - Bečkom valceru gdje su se plasirali na 21.mjesto. 

Čestitke svim plesačima na postignutim rezultatima! 

Galerija
Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće