Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Rezultati s bodovnog turnira u Samoboru

  • Termin: 26.10.2019.
  • Mjesto: Samobor
  • Organizator: ŠPK Samobor i HSPS

Proteklu subotu, 26. listopada, održao se bodovni turnir u standardnim i latinskoameričkim plesovima u organizaciji Špk Samobor iz Samobora i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. 

Plesači Spk Valcer postigli su uspješne rezultate i to: 

U pojedinačnim kategorijama natjecale su se Elena Sekovanić, Leona Mičuda, Vida Jurak i Lana Režek.

Elena Sekovanić u kategoriji mlađih osnovaca, osvojila je četvrto mjesto u standardnim plesovima te peto mjesto u latinskoameričkim plesovima.

U starosnoj kategoriji osnovaca Leona Mičuda osvojila je brončanu medalju u standardnim te srebrnu medalju u latinskoameričkim plesovima.

U najvišoj starosnoj kategoriji osnovaca (C razred) najbolja je bila Vida Jurak te je osvojila dvije zlatne medalje u obje discipline sportskog plesa. U kategoriji mlađe mladeži Lana Režek osvojila je jednako tako dvije zlatne medalje u obje discipline kako u standardnim tako i u latinskoameričkim plesovima. 

Sportski plesni parovi Sportskog plesnog kluba Valcer jednako su tako postigli odlične rezultate. U starosnoj kategoriji mlađih osnovaca Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević osvojili su dvije srebrne medalje u obje discipline sportskog plesa (standardnim i latinsko-američkim plesovima).

David Hudoletnjak i Kiara Črnila u kategoriji osnovaca osvojili su peto mjesto u standardnim plesovima i brončanu medalju u latinskoameričkim plesovima. U kategoriji mlađe mladeži natjecali su se Eugen Sekovanić i Kiara Habunek koji su osvojili srebrnu medalju u standardnim te četvrto mjesto u latinskoameričkim plesovima. U  kategoriji mladeži istaknuli su se Teo Patačko i Stefani Hrman osvajanjem zlatne medalje u latinsko-američkim plesovima te srebrne medalje u standardnim plesovima.

Svim plesačima čestitamo na postignutim rezultatima!

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće