Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Rezultati kvalifikacijskog turnira iz Slovenije

  • Termin: 12.10.2019.
  • Mjesto: Rače, Slovenija
  • Organizator: Društvo Plesni Center Samba

U subotu, 12. listopada, održan je kvalifikacijski turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima u Rače, Slovenija, u organizaciji Plesne škole Samba.

Plesači SPK Valcer osvojili su sljedeće rezultate:

U najvišoj starosnoj kategoriji osnovaca (C razred) najbolja je bila Vida Jurak te je osvojila dvije zlatne medalje u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

U starosnoj kategoriji mlađih osnovaca Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević osvojili su dvije srebrne medalje u obje discipline sportskog plesa (standardnim i latinsko-američkim plesovima).

U kategoriji mladeži, Teo Patačko i Stefani Hrman osvojili su srebernu medalju u standardnim i brončanu medalju u latinsko-američkim plesovima.

Čestitamo svim natjecateljima na lijepim uspjesima na međunarodnom turniru!

Race Slovenija 2019 03Race Slovenija 2019 01Race Slovenija 2019 02Race Slovenija 2019 04Race Slovenija 2019 05Race Slovenija 2019 06

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće