Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Spk Valcer iz Samobora nosi 27 medalja, ponovno 14 zlatnih

  • Termin: 23.10.2021.
  • Mjesto: Samobor
  • Organizator: ŠPK Samobor

subotu, 23. listopada 2021. godine u Samoboru održan je međunarodni turnir u standardnim i latinskoameričkim plesovima u organizaciji Športskog plesnog kluba Samobor i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Sportski plesni klub Valcer u natjecateljskom dijelu programa predstavljalo je sedam plesnih parova i osam pojedinaca.

Rezultati natjecatelja iz redova SPK Valcer bili su slijedeći:

U kategoriji pojedinaca:

Tin Žmuk je u kategoriji osnovci D2 osvojio zlatnu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima, dok je Dorja Pernar također u kategoriji osnovci D2 osvojila brončanu medalju u standardnim plesovima i srebrnu u latinskoameričkim plesovima.

Elena Sekovanić je u kategoriji mlađih osnovaca D3 osvojila zlatnu medalju u standardnim i u latinskoameričkim plesovima.

Adriano Žmuk je u kategoriji mlađe mladeži D2 osvojio zlatnu medalju u standardnim plesovima i u latinskoameričkim plesovima.

Leona Mičuda je u kategoriji mlađe mladeži D3 u standardnim plesovima osvojila srebrnu medalju, dok je u kategoriji mlađe mladeži C u latinskoameričkim plesovima zauzela peto mjesto. 

Kiara Črnila je u kategoriji mlađe mladeži C osvojila zlatnu medalju u latinskoameričkim plesovima.

Vida Jurak je u kategoriji mlađe mladeži B osvojila zlatnu medalju u standardnim i u latinskoameričkim plesovima, dok je Eugen Sekovanić, u kategoriji mladeži C osvojio zlatnu medalju u standardnim plesovima. 

U kategoriji parova:

U osnovcima D2 srebrnu medalju u standardnim plesovima i zlatnu u latinskoameričkim plesovima odnijeli su Ivan Biškup i Uma Mašić. Njihovi kolege, Tin Žmuk i Elena Sekovanić, u istoj kategoriji osvojili su brončanu medalju u standardnim plesovima te srebrnu u latinskoameričkim plesovima. 

Adriano Žmuk i Dorja Pernar u kategoriji mlađe mladeži D2 osvojili su srebrnu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima. Rok Podsečki i Eni Tuđan u istoj su kategoriji osvojili brončanu medalju u standardnim i zlatnu medalju u latinskoameričkim plesovima. 

Zlatne medalje u standardnim i latinoameričkim plesovima odnijeli su i Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević u kategoriji osnovci C.

U kategoriji mlađe mladeži C, Andrej Detelj i Elena Weiser osvojili su srebrnu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima, dok su Eugen Sekovanić i Kiara Črnila u iznimno jakoj kategoriji mladeži C također osvojili srebrnu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

Čestitke svim natjecateljima!

Galeriju slika s turnira možete pogledati na ovom linku FOTO

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće