Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Uspješni plesači SPK Valcer na turniru u Ivancu, oko vrata ponijeli 12 medalja

  • Termin: 04.3.2023.
  • Mjesto: Ivanec
  • Organizator: Pk Takt

U subotu 4. ožujka 2023. godine održan je bodovni turnir u standardnim i latinskoameričkim plesovima za pojedince, parove, grupe i KUP-u Republike Hrvatske u standardnim i latinskoameričkim plesovima za parove u Ivancu u organizaciji plesnog kluba Takt iz Varaždina.  

Na natjecanju su sudjelovali slijedeći plesni parovi SPK "Valcer": Andrej Gregurinčić – Elena Nastran, Eugen Sekovanić i Vida Jurak te pojedinci Klara Jurak, Melani Golubić, Dora Dumešić, Dorja Pernar, Eni Tuđan, Eni Kočet, Nika Plantak. 

Na bodovnom turniru natjecatelji SPK "Valcer" ostvarili su slijedeće odlične rezultate:

Klara Jurak u kategoriji pojedinci - mlađi osnovci osvojila je zlatnu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima. Debitantica na ovom turniru, Melani Golubić, u kategoriji pojedinci - mlađa mladež, zauzela je odlično šesto mjesto u standardnim plesovima i srebrnu medalju u latinskoameričkim plesovima.

Odlična u svojoj kategoriji pojedinci - osnovci bila je i Dora Dumešić koja je oko vrata ponijela zlatnu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

U vrlo jakoj kategoriji pojedinci, mlađa mladež, nakon otplesanog polufinala i finala, Dorja Pernar osvojila je brončanu medalju u standardnim plesovima i zauzela peto mjesto u latinskoameričkim plesovima, dok se Eni Tuđan, u istoj kategoriji plasirala na sedmo mjesto u standardnim plesovima i šesto mjesto u latinskoameričkim plesovima.

Najbolja je pak bila Eni Kočet, koja je u kategoriji pojedinci - starija mladež osvojila zlatnu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima. Nešto starija, Nika Plantak, u kategoriji pojedinci - odrasli osvojila je srebrnu medalju u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

U kategoriji sportskih plesnih parova, vrlo jako konkurencija bila je među starijom mladeži gdje su Eugen Sekovanić i Vida Jurak osvojili četvrto mjesto u standardnim plesovima i peto mjesto u latinskoameričkim plesovima.

Na KUP-u RH u standardnim i latinskoameričkim plesovima natjecatelji SPK "Valcer" ostvarili su slijedeće rezultate:

Eugen Sekovanić i Vida Jurak, kategorija sportski parovi - starija mladež, brončana medalja u standardnim plesovima i peto mjesto u latinskoameričkim plesovima, dok su Andrej Gregurinčić i Elena Nastran u kategoriji mlađa mladež osvojili srebrnu medalju u standardnim plesovima.

Galeriju slika možete pogledati na ovom LINK-u

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće