Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Naslov državne prvakinje i tri brončane medalje sa PRH u LA plesovima

  • Termin: 12.3.2023.
  • Mjesto: Sisak
  • Organizator: ŠPK TOP STEP i HSPS

U nedjelju, 12. ožujka 2023. godine održano je prvenstvo Republike Hrvatske u latinskoameričkim plesovima za pojedince, parove, grupe i formacije u Sisku, u organizaciji ŠPK „TOP STEP“ Sisak i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.  

Članovi  Spk „Valcer“ i na ovom su prvenstvu postigli izvanredne rezultate. Ponijeli su naslov prvakinje Republike Hrvatske u latinskoameričkim plesovima koji ponosno nosi Dora Dumešić u kategoriji pojedinci - osnovci te tri brončane medalje koje krase Klaru Jurak u starosnoj kategoriji pojedinci mlađi osnovci i Eni Kočet u kategoriji starija mladež i kategoriji U-21.

Zapažene rezultate postigli su i sljedeći članovi Spk „Valcer“:

Dorja Pernar u kategoriji pojedinci - mlađa mladež osvojila je odlično peto mjesto od ukupno pedesetdevet natjecateljica.

Nakon otplesane šesnaestinefinala, osminefinala, četvrtinefinala i polufinala u kategoriji pojedinci mlađa mladež, Eni Tuđan zauzela je deseto mjesto, dok se Lorena Garojević plasirala na dvadesetčetvrto mjesto.

Odlični rezultati prate i Kiaru Črnilu kojoj je u kategoriji pojedinke – mladež „za dlaku“ izmakla brončana medalja dok se Leona Mičuda u istoj kategoriji plasirala na jedanaesto mjesto od ukupno četrdesetdvije natjecateljice.

U iznimnoj jakoj starosnoj kategoriji pojedinke - odrasli, Sara Miladinović zauzela je osmo mjesto, dok se Nika Plantak u istoj kategoriji plasirala na deseto mjesto, a u kategoriji pojedinke U-21 zauzela sedamnaesto mjesto.  

Vrlo jaka konkurencija bila je i među sportskim plesnim parovima gdje su Andrej Gregurinčić i Elena Nastran osvojili četvrto mjesto u kategoriji mlađa mladež, dok su nešto stariji Eugen Sekovanić i Vida Jurak u kategoriji U-21 zauzeli šesto mjesto, a u kategoriji starije mladeži sedmo mjesto. 

Galeriju slika možete pogledati na ovom LINK-u

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće