Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Rezultati s bodovnog turnira u Samoboru

  • Termin: 04.11.2023.
  • Mjesto: Samobor
  • Organizator: ŠPK Samobor

Proteklu subotu, 4. studenoga 2023. godine održan je bodovni turnir u standardnim i latinskoameričkim plesovima za pojedince, parove, grupe i formacije u Samoboru u organizaciji Športskog plesnog kluba „Samobor“.

Plesni parovi i pojedinci "Spk Valcer" na turniru su postigli sljedeće rezulate:

U kategoriji mlađi osnovci D2 u standardnim plesovima, Klara Jurak osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je u kategoriji mlađi osnovci D3 u latinskoameričkim plesovima zauzela četvrto mjesto.

U kategoriji osnovci C, Dora Dumešić bila je zlatna u standardnim i latinskoameričkim plesovima, dok je nešto starija Melani Golubić, u kategoriji mlađa mladež D2 u standardnim plesovima osvojila četvrto mjesto, a u kategoriji mlađa mladež D3 u latinskoameričkim plesovima oko vrata odnijela srebrnu medalju. 

Kiara Črnila je u kategoriji mladež C u standardnim plesovima osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, a Sara Miladinović u kategoriji odrasli C u standardnim plesovima brončanu medalju. 

U kategoriji plesnih parova:

Ivan Biškup i Lara Vinković u kategoriji mlađa mladež C, osvojili su peto mjesto u standardnim plesovima i brončanu medalju u latinskoameričkim plesovima, dok su Adriano Žmuk i Paulina Tomašković u kategoriji mladež C zauzeli šesto mjesto u obje discipline sportskog plesa. 

Galeriju slika možete pogledati na ovom LINK-u

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće