Novosti i događanja
Vrati na kategoriju Novosti i događanja
Novosti

Ples u Lepoglavi - UPISI

  • Termin: 25.9.2023.
  • Mjesto: Lepoglava
  • Organizator: Spk Valcer

Sportski plesni klub Valcer provodi poduku svih dobnih skupina građana te predstavlja novi i inovativni glazbeni i plesni program za djecu.

Bit će te zadovoljni s lakoćom napretka i uživanja vaše djece kroz kvalificirano i zabavno vođenje plesne poduke.

Plesni program za djecu je jednostavan i zabavan uvod u glazbu i ples.

Omogućite djetetu priliku za daljnji razvoj svoje gracioznosti, koordinacije i društvene vještine na zabavan način kako bi ih mogli koristiti za godine koje dolaze u mnogim društvenim događanjima.

Mnogi istaknuti problemi današnjice djece i mladeži, kao što su pretilost, poremećaji ponašanja i učenja, eskalacija agresivnosti i pomanjkanje empatije mogu se smanjiti uključivanjem u kvalitetne odgojne plesne programe već od najranije dobi.

Ples omogućuje opuštanje i rušenje barijera koje nas koče u komunikaciji svakodnevnoga života, djeca dobivaju jednostavnost i sigurnost u društvu. Kroz ples će se također naučiti poštivanju i bontonu kojeg će koristiti tijekom ostatka svog života, na i izvan plesnog podija.

Vaša djeca će kroz plesnu poduku usvojiti estetsku kulturu pokreta u svim njenim oblicima: lijepo držanje tijela, orijentaciju u prostoru, vremensku mjeru, dinamiku, osjećajnost i slobodno plesno stvaralaštvo.

Ples u Lepoglavi odvija se ponedjeljakom od 18 do 19 sati u potkrovlju TKIC-a. 

379940328 1051644549396763 219676443657898991 n

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće